Perfuziile sunt indicate atunci cand este nevoie ca un medicament sa isi faca efectul mult mai rapid, cand un pacient este deshidratat, pentru administrarea de analgezice, antibiotice sau de alimentatie parenterala. Sunt medicamente care nu se absorb in organism, decat intravenos.

Escarele reprezinta o leziune a pielii care apare atunci cand tesuturile moi sunt comprimate intre o proeminenta osoasa si un plan dur extern, pentru o perioada mai lunga de timp. Planul extern poate fi o saltea, un scaun cu rotile sau chiar alte parti ale corpului. Prin comprimarea tesuturilor moi (piele si muschi) se intrerupe circulatia sangelui care le hraneste, in final ajungandu-se la moartea acestora.

Serviciul de sonda urinara ajuta la golirea vezicii urinare, la ameliorarea incontinentei si reduce riscul infectiilor urinare. Se efectueaza in scop de tratament  prin injectarea de substante medicamentoase, dupa anumite interventii chirurgicale, in adenomul de prostata, blocaje renale, dar si pentru a afla eventualele afectiuni ale vezicii urinare.

Oferim aceste servicii de ingrijire la domiciliul pacientului, doar persoanelor care au recomandare medicala de la medicul specialist sau medicul de familie.

Clisma se face pentru a contracara o constipatie si pentru curatarea colonului.

 
Scoaterea firelor postoperatorii se face in functie de factorii locali si generali care favorizeaza sau intarzie cicatrizarea.

Plagile sunt leziuni ale tesuturilor corpului provocate accidental sau pe cale operatorie.

Prin perforarea tesutului cu ajutorul unei seringi se introduce substanta lichida in organism.

Tarife

Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București Deplasarea in județul Ilfov implica un cost adițional
TARIF DE NOAPTE
De luni pana duminica intre orele 20:00 si 22:00 se va percepe un tarif de noapte.